De site voor leden van kascommissies van alle verenigingen
Ook voor penningmeesters ! Ook voor verenigingsbestuurders !
HOME Vraagbaak Recensies Links Auteur
Checklist Workshops Fraude Actuele bedragen HOME

Voor bezitters van het boek: Download hier de handige checklist !

Elk hoofdstuk van de Kascommissiegids bevat een checklist. Via deze pagina kunnen bezitters van de Kascommissiegids deze checklist als één bestand downloaden. Op deze manier kunt u bij elke controle een geprint exemplaar van de totale checklist gebruiken. De nummers in de checklist verwijzen naar de pagina’s van de gids. Het wachtwoord dat u nodig heeft, wijzigt van tijd tot tijd.

Door het wachtwoord in te voeren, verklaart u zich akkoord met de volgende voorwaarde: u beseft dat op de checklist copyright zit. U zult de checklist niet electronisch of op schrift verspreiden aan gebruikers die niet in het bezit zijn van de Kascommissiegids of de kascommissiegids voor Verenigingen van Eigenaars.

Het wachtwoord is:
- voor de Kascommissiegids: het zesde woord van de eerste alinea op pagina 63

- voor de Kascommissiegids voor VvE's: het eerste woord op pagina 51 (NB Als u de editie van VvE-Belang heeft, geldt een ander wachtwoord, namelijk het derde kopje op pagina 65 !)

Klik op ENTER om naar de downloadpagina te gaan:

Of beweeg de muis over onderstaande zin.

Ga naar de downloadpagina voor de Checklists.

Het Excel-bestand voor de Kascommissiegids bevat een aantal werkbladen. In elk werkblad is de checklist van één hoofdstuk uit de Kascommissiegids opgenomen.
U kunt het gehele bestand printen door bij de printopties te kiezen voor hele werkmap.
U kunt ook de vragen die voor uw vereniging niet van toepassing zijn, verwijderen uit de checklist. Zo krijgt u een goed bruikbare checklist voor uw eigen controle, die is toegesneden op uw eigen vereniging!
(De checklists voor VvE's staan niet in Excel, maar in Word.)