De site voor leden van kascommissies van alle verenigingen
Ook voor penningmeesters ! Ook voor verenigingsbestuurders !
HOME Vraagbaak VvE's Links Auteur
Checklist Workshops Fraude Actuele bedragen HOME

Informatie voor VvE’s over wetgeving,  financiën, bestuur en kascontrole

Sinds het verschijnen van De Kascommissiegids voor VvE’s zijn in tijdschriften en op internet diverse artikelen van mijn hand verschenen. Een aantal van die artikelen heb ik op deze website gezet:

1.       Het belang van een goede kascommissie voor uw VvE

2.       De liquide middelen van uw VvE

3.       Het beveiligen van de banktegoeden van uw VvE; preventieve maatregelen tegen fraude

4.       De jaarrekening van uw VvE – wettelijke eisen

5.       De jaarrekening van uw VvE – het modelreglement

6.       Begrijpt u de jaarrekening van uw VvE ?

7. ****NIEUW maart 2014 **** Aangiftehulp inkomstenbelasting voor VvE-leden

Deze onderwerpen worden óók behandeld in De Kascommissiegids voor VvE’s en in de gids Financiën van de VvE, maar natuurlijk bevat deze gids nog veel méér onderwerpen die van belang zijn voor elke bestuurder van een VvE en voor elk lid van de kascommissie van een VvE.

Voor bestelinformatie zie de homepage!

Als bezitter van De Kascommissiegids voor VvE’s kunt u via de vraagbaak op deze website ook vragen aan de auteur stellen.

Vraagbaak: stel uw vraag aan de auteur !

Bezitters van de Kascommissiegids kunnen via deze site vragen stellen aan de auteur. Vragen die voor andere lezers ook interessant zijn, worden gratis beantwoord. Deze vragen en antwoorden worden (anoniem) op de site gepubliceerd.
Ik wil een vraag stellen.
Als een vraag op een specifieke situatie is gericht (die niet voor veel andere lezers interessant is) en de beantwoording veel kost, kan de vraag tegen een vergoeding worden beantwoord. In dat geval neemt de auteur eerst contact met u op. Tip: In het algemeen zullen de kosten van deze bijstand door de vereniging kunnen worden betaald.

Hoe controleert een kascommissie? Tips voor kascontroles. Gids voor kascommissies. Kascommissie en penningmeester. Ledenvergadering en kascommissie. Rechten van de kase. oor de kascommissie van een vereniging. Controle van de ledenadministratie.